O meni

Ja sam Kristina Smolić Lerš, certificirani sam NLPt Savjetnik, NLP Master, Wingwave i Life coach te učiteljica Autogenog treninga po Schulzu. Diplomirala sam Talijanski jezik i književnost te Sociologiju. Bavim se individualnim radom s klijentima, a organiziram i grupne radionice.

Moja priča s Nlp-om je započela prije tri godine. Nakon što sam nekoliko godina radila na različitim administrativnim poslovima, počela sam osjećati potrebu da se bavim poslom koji će sadržavati i mogućnost da pomognem drugima. Posao koji sam tada radila me nije ispunjavao i stalno sam bila u potrazi za nekim višim „smislom“. Iako su me oduvijek privlačile promjene u društvu te razvoj ljudskih potencijala, sve više me je počelo zanimati i kako fukcionira naša psiha, zašto su neki ljudi uspješniji od drugih te kako generalno poboljšati kvalitetu svog života. U toj svojoj promjeni svakodnevno sam čitala, meditirala, odlazila na razne radionice i na kraju se odlučila za Life coach edukaciju, nakon koje je odmah uslijedila i NLP edukacija.

Na početku nisam ni razmišljala o tome kako ću upravo ta znanja i vještine kasnije u životu koristiti u radu s drugima; bila sam fokusirana na promjene u vlastitom životu. Kako sam mijenjala obrasce svog ponašanja i svoja uvjerenja, tako su se mijenjale i moje vrijednosti. Nakon nekog vremena i kontinuiranih edukacija od tri godine, prirodno je uslijedio i rad s klijentima. Nove vještine i znanja su mi pomogle da najprije osnažim samu sebe kako bi onda mogla raditi i s drugima.

 Danas uživam u svom poslu jer me ispunjava rad u kojem osoba nasuprot mene doživljava pozitivnu promjenu, a ja imam taj benefit da sudjelujem u njoj. Nema veće nagrade od one kad vidiš da klijent živi svoju transformaciju. Ne mogu, a da ne pomislim da se u tom trenutku svijet barem za nijansu promijeni. Često je i rad s jednim klijentom sam po sebi inspirativan te mi to daje energiju za dalje i to je najbolji dio mog posla.

Volim raditi s ljudima i pomagati im da nadiđu svoje poteškoće; da jasnije vide svoje ciljeve i ohrabre se za nove izazove. To me inspirira, a moja misija je da svakome tko je spreman raditi na sebi, pomognem da probudi svoje unutarnje potencijale i ostvari najbolju verziju sebe. Vjerujem da svi u sebi imamo božansku iskru i da sve dolazi s razlogom.

I dalje se educiram jer vjerujem da se ne može nikad biti previše obrazovan, pa je znanje nešto u što ću sigurno u životu uvijek ulagati! Inspiraciju za rad crpim iz meditacija, čitanja te svakodnevne fizčke aktivnosti.

Kvalifikacije

Kontakt

 

 

 

 


Zdelano s brda dola, by rappa, sadržaj Kristina Smolić Lerš.