Opuštaonica - kako upravljati stresom.

Vrijeme u kojem živimo i ubrzani tempo života, gotovo svaki dan se nađemo u stanju stresa. Svakodnevno se susrećemo s gomilom obveza koje smo si zadali sami ili nam je servirala okolina. Multitasking je postao naša stvarnost s kojom se, kako bi ispunili očekivanja, nosimo na različite načine. 
Većina nas uspijeva neko vrijeme, bez nama vidljivih posljedica, odgovarati na visoke zahtijeve modernog načina života, no u jednom trenutku tijelo počinje slati signale. Puno toga želimo, i to sada i odmah, ne razmišljajući pritom što sve radimo svome organizmu, koji stres zapravo proživljavamo. 
Nikada u potpunosti nećemo moći izbjeći stres, no što se događa ukoliko to stanje našem organizmu postane kronično, a količina puno veća od one koju možemo normalno razgraditi?

Continue reading

Vjerovanja i miostatski test

Naša vjerovanja ili uvjerenja su naši podsvjesni vodiči. To su sve one „istine“ koje smo kroz djetinjstvo i život pohranili kao istinite. Oni nas određuju jer upravo ono u što smo uvjereni postaje naša istina i naša stvarnost.

Continue reading

Upravljanje konfliktima - Konflict Management

Ljudi se najčešće nesvjesno ponašaju u konfliktima,  a to ponašanje je rezultat i ima veze s njihovom osnovnom strukturom ličnosti.

Continue reading

Verbalno neverbalna komunikacija

Svakodnevno smo u interakciji s ljudima oko sebe; u poslu i u privatnom životu. Ponekad nam je jednostavno sporazumijeti se s drugima, naša komunikacija teče glatko.

Continue reading

 

 

 

 


Zdelano s brda dola, by rappa, sadržaj Kristina Smolić Lerš.