Vjerovanja i miostatski test

Naša vjerovanja ili uvjerenja su naši podsvjesni vodiči. To su sve one „istine“ koje smo kroz djetinjstvo i život pohranili kao istinite. Oni nas određuju jer upravo ono u što smo uvjereni postaje naša istina i naša stvarnost.

Ako vjerujemo da je za nas moguće da u životu budemo uspješni, tada ćemo i uspjeti! Ako imamo uvjerenje da je život borba, onda ćemo se zasigurno i boriti. Tada će nam život biti svaki put iznova kompliciran i tako ćemo samo potvrditi svoje vjerovanje o tome kako je život težak i kako ništa ne dolazi jednostavno.

Naša uvjerenja o našim sposobnostima, o životu, ljubavi, novcu, ono je što nas određuje, te ili sputava ili potiče da se krećemo naprijed na liniji života.

Kada pogledamo svoj život, znat ćemo u što vjerujemo; možda vjerujemo da je nemoguće doživjeti promjenu na lak način, pa je svaka nova promjena za nas teška i mukotrpna. Moguće je i da mislimo da, ako ne nešto efikasno, ne može biti i jednostavno. Ali svi znamo da su nam se i neke dobre stvari dogodile jednostavno i nenadano, zar ne? Dakle, radi se o našem uvjerenju, ne nečemu što je jednostavno tako i gotovo.

No, koliko god bila jaka i ukorijenjena, uvjerenja se mogu mijenjati.

Da bi to mogli, važno je najprije osvijestiti koja su to uvjerenja/vjerovanja i provjeriti da nam zaista (više) ne služe.

Postoje načini da se lako provjere naša podsvjesna uvjerenja pa je to upravo ono što ćemo na radionici i raditi. Najprije osvijestiti što više svojih uvjerenja pa provjeriti da li nam služe ili ih želimo mijenjati.

One koje želimo, mijenjati ćemo Nlp tehnikama i na jednostavan i zabavan način.

Ako smo svjesni da imamo priliku poboljšati svoj život, povećati svoje šanse da više uživamo, a manje se mučimo, zašto to ne učiniti? Ako želimo da nam život drugačije izgleda, onda umjesto izgovora trebamo napraviti neku akciju!

 

NLP SMART PAKETA uključuje slijedeće radionice:

  1. Pravilno postavljanje ciljeva
  2. Verbalno neverbalna komunikacija
  3. Upravljanje konfliktima – konflikt management
  4. Vjerovanja i Miostatski test
  5. Opuštaonica – kako upravljati stresom

 

 

 

 


Zdelano s brda dola, by rappa, sadržaj Kristina Smolić Lerš.